download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Kitariada s šestimi mladimi kitaristi

V soboto 26. januarja ob 22. uri se bo v klubu MC Pekarna po dolgem času zgodila Kitariada. Na njej se bo s svojimi solo nastopi predstavilo 6 mladih glasbenikov, dogodek pa bo tudi priložnost za druženje vseh ljubiteljev kitarske glasbe.

"Pred leti je Kitariada redno domovala v klub MC Pekarna, zdaj pa smo se odločili, da obudimo to glasbeno prireditev in mladim damo možnost, da se predstavijo s solo nastopom na električni ali akustični kitari z ali brez osnovne ritem sekcije," pojasnjujejo v Kulturnem društvu Mladinski center (KD MC) IndiJanez.

Na sobotnem dogodku se bodo tako s svojimi 8-12 minutnimi nastopi predstavili kitaristi David Črešnik, Matic Jereb – Ozzy, Matic Kovačič, Žiga Valh, Martin Vogrin in Mihael Udovč. "Nekateri bodo svoje veščine igranja pospremili tudi z vokalom, ki pa po pravilih ne sme izstopati pred instrumentalom," še pravijo v IndiJanezu in dodajajo, da se bo po želji po uradnem delu izvedel še JAM session.

Za vse ljubitelje legendarnega instrumenta in pristnega rock’n’rolla bo ta dogodek zanesljivo neizogiben. Vstopnine ne bo, pričetek pa je ob 22. uri. Celotno srečanje bo potekalo v sproščenem vzdušju. "To ni podelitev Oscarja ali Viktorja, zato dopuščamo kakšne napake in spontanosti. Ravno s tako izvedbo bomo dosegli namen," zaključujejo v IndiJanezu.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: MC Pekarna, Maribor
  • Kdaj?: 26. januar 2012, 22:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav