download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Koncert Faraonov z Oliverjem Dragojevičem

V Areni Bonifika v Kopru bo v petek, 20. decembra Veliki božično-novoletni koncert skupine Faraoni z gostom Oliverjem Dragojevićem ob spremljavi Obalnega komornega orkestra, več kot 30-članske zasedbe (ta letos praznuje okroglo 30-letnico delovanja) pod taktirko dirigenta Patrika Grebla.
Legendarna primorska skupina Faraoni bo leto 2013 zaključila še z enim koncertom, ki spada v sklop turneje Vse najboljše, s katero obeležujejo 45. obletnico delovanja. Po izjemno uspešnih koncertih avgusta v portoroškem Avditoriju in nedavno v Hit Šport centru v Novi Gorici, bodo 20. decembra svoj koncert izpeljali še v Areni Bonifika v Kopru.  
 
Na omenjenih koncertih se je legendarni četverici Slavku Ivančiču, Nelfiju Depangherju, Pieru Poccecu in Enzu Hrovatinu na odru pridružila še četica mladih glasbenikov: Goran Moskovski (tolkala), Matej Barič (klaviature), Marko Hrvatin (el. kitara), Aleksander Maraž (akustična kitara), saksofonist Tomaž Nedoh in novonastala obalna dekliška skupina Šturle. 
 
Za to priložnost se bo razširjeni zasedbi skupine Faraoni na velikem odru v Areni Bonifika pridružil tudi Obalni komorni orkester, ki beleži svoje delovanje od leta 1983 in bo s tokratnim nastopom počastil svojo 30. obletnico.
 
Za češnjico na torti, za glasbeno poslastico večera, pa bo poskrbel zimzeleni dalmatinski mojster Oliver Dragojević, ki je v preteklosti že večkrat sodeloval s skupino Faraoni. V San Simonu in Peškador sta skladbi, ki bosta zagotovo zazveneli tudi tistega decembrskega večera, večera nostalgičnih ritmov in zimzelenih melodij. Ja, tistih njihovih najboljših. 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Faraoni, Oliver Dragojevič
  • Kje?: Arena Bonifika, Koper
  • Kdaj?: 20. december 2013, 20:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav