download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Koncert s Top Stripper, Black Dynamite in Motorfire

Glede na uspešen hard rock koncert s skupinama Freeway Machine in Retro Kult v začetku letošnjega leta, so se v Novem KLG-ju odločili, da podobno druženje v kratkem tudi ponovijo. Tako bodo v soboto, 4.5.2013, v Trainstation Squatu v Kranju nastopili kar trije novi upi domače hard'n'heavy scene - Top Stripper, Black Dynamite in Motorfire.
Kljub temu, da gre za dokaj nova imena, se obeta pravi spektakel, ki bo navdušil vse oboževalce pristnih hard rock in heavy metal zvokov. Ljubljanski Top Stripper se naslanjajo predvsem na hard rock s pridihom 70ih in 80ih let, pri čemer se ne sramujejo niti kakšnih izletov v blues in southern rock vode, Black Dynamite iz gorenjskega konca nam bodo obudili spomine na zlate čase Guns N' Roses in kitarskih herojev 80ih, Motorfire s Krasa pa nas bodo v nostalgiji popeljali še po sledeh malo trših hard'n'heavy izvajalcev iz sredine 80ih.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Trainstation Squat, Kranj
  • Kdaj?: 4. maj 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav