download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

koncert skupine Velebor v Ljubljani

V začetku meseca aprila je izšel težko pričakovani album slovenske rap skupine Velebor, ki jo sestavljajo Emkej, Mito, Mrigo in Ghet. Poimenovanje je skovanka imen mest Velenje in Maribor, ki spadata med glasbeno najbolj produktivna mesta v slovenskem hip-hopu.
Mrigo in Ghet iz Velenja ter Emkej in Mito iz Maribora so po številnih skupnih glasbenih projektih v preteklosti tokrat postregli s celotnim albumom Božja Gamad, na katerem je 16 komadov in nekaj glasbenih gostovanj – Polona, Nemir in Gero. Z imenom skupine, naslovom albuma in tematikami, ki se jih lotevajo, skušajo fantje opozoriti na pomen ravnovesja dobrega in slabega, ki ga jemljejo za svoj smisel življenja. Album je izšel pri neodvisni založbi Wudisban Records. 
 
Premierni koncert skupine Velebor se je zgodil 19. 4. 2013, v legendarnem mariborskem klubu ŠTUK. Naslednja postaja raperjev pa je ljubljanski Cirkus.
 
Na cirkuški oder bodo stopili to sredo, 15.5.2013 ob 21. uri. Na odru se jim bodo pridružili Nemir, Polona in domačin Doša, za ogrevanje pa bo poskrbel DJ K'Pow.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Velebor
  • Kje?: Cirkus, Ljubljana
  • Kdaj?: 15. maj 2013 ob 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav