download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Koncert Werefox v sklopu Orto festa

Koncert Werefox v sklopu Orto festa
Foto: Aleš Rosa
Skupina Werefox za vse tiste, ki so zamudili njihov eksplozivni promocijski koncert v januarju (pa tudi za vse, ki so bili tam, ampak hočete ŠE ) 10. aprila 2013 vnovič predstavlja svoj prvenec v Orto baru v sklopu Orto festa. 
Werefox... so v znamenju rdeče-oranžne, ki stoji za njihovo krepko kri, ki skozi prste in pore kaplja na strune njihovih inštrumentov in jim vliva takšen karakter, kot smo ga bili vajeni pri nekaterih najhrabrejših rock izvajalcih prejšnjih dekad. Ko poslušate Werefox slišite eleganco zlobe, prezir prevare, srčno ljubezen in čistost, ki jo nosijo v svojih dušah. Prevedeno v zvok naj se to bere kot: močne sonično-melodične kitare, peklensko-angelski glas in ritem sekcija, ki vam bo slekla hlače.

Werefox boste na odru prepoznali že na prvi pogled, kar bo mogoče presenečenje, ampak vsekakor pozitivno, saj so se v tej zasedbi združili člani nekaterih več ne obstoječih skupin, ki so nas v preteklosti s svojo prisotnostjo navduševale na domačih odrih. Zasedbo, ki jo boste lahko pod tem imenom zaužili v živo, sestavljajo: Melée & Beko (ex-Psycho-Path, Bekko) ter David & Manuel (ex-Sphericube in ex-Lollobrigida). 
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Werefox
  • Kje?: Orto bar, Ljubljana
  • Kdaj?: 10. april 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav