download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

KŠK žur v Kranju z Big Foot Mamo

KŠK žur v Kranju z Big Foot Mamo
Foto: Luka Kaše
BFM-jevcev ni treba posebej predstavljati. Rockerji, ki žgejo že vse od leta 1990, so lani izdali že svoj sedmi studijski album. Poslušalce so osvojili z uspešnicami Led s severa, Neki sladkega, Garbage (hip hop med nogami), Nisem več s tabo, Oklep in Črn tulipan. Septembra 2010 je skupina praznovala 20. obletnico delovanja, posebno za to priložnost so s pomočjo Benjamin produkcije pripravili celovečerni dokumentarni film z naslovom Tist' dan v tednu.  
Applesauce Lorraine je glasbeni konglomerat mnogih dobrot, na kratko pa lahko rečemo, da trio izvaja glasbo stila rock/fusion. Na nastopih dobi poslušalec poleg izvirne, avtorske glasbe, tudi obilno dozo dobre energije in veselja. Skupino sestavljajo Janez Sagadin na bobnih, Jure Fortuna, vokal in bas, ter Črtomir Potočnik na kitari. Trio deluje komaj dobro leto, v tem času pa so odigrali več kot trideset koncertov in izdali prvo EP ploščo z naslovom Summer Hits, skupaj s ploščo pa je izšel tudi videospot za pesem Mary Jane Doe.
 
The Vast Blasts so bend iz Kranja, formiran 2011. Eksplozija garage-indie zvokov iz arzenala vulgarnih kitarskih rifov in diaboličnih ritmov. Roka pod krilom Mona Lise. Saboterji Odisejevega kompasa. Osebni prijatelji Pabla Escobarja. Verižni kadilci na bencinski črpalki. The Vast Blasts. Člani so Anže Babič (bobni), Luka Pavlin (bas) in Jure Bežan (kitara, vokal).

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Bazen Kranj
  • Kdaj?: 30. marec 2013, 20:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav