download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Legendarna Riblja čorba prihaja v Brežice

Legendarna Riblja čorba prihaja v Brežice
Foto: Jugoslav in Jakša Vlahović

V soboto, 19. marca 2016 ob 20.00 bo Športno dvorano v Brežicah končno obiskala legendarna rock zasedba Riblja čorba na čelu z Boro Ðorđevićem. Ker je zanimanje za koncert veliko, je prodan že prvi kontingent vstopnic!

Skupina Riblja čorba se je v zgodovino rock'n'rolla zapisala z uspešnicami, kot so Ostani đubre do kraja, Na zapadu ništa novo, Nemoj da ideš mojom ulicom, Volim, volim žene, Neču da ispadnem životinja, Amsterdam in mnogimi drugimi.

Riblja čorba obstaja že preko 30 let, a vseskozi koncertira po celem svetu. Dolgo in uspešno kariero skupine spremlja bogata diskografija: 19 studijskih albumov, 5 live albumov, 4 singel plošč in številne knjige. Riblja Čorba je prav gotovo ena od skupin, ki je pustila močan pečat na ex-yu sceni, s tem ko je bila kar nekajkrat razglašena za skupino leta in z vsem, kar je ustvarila v preteklih letih. Koncert v Brežicah bo gotovo nekaj posebnega, zato ga nikakor ne zamudite!

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Riblja Čorba
  • Kje?: Športna dvorana, Brežice
  • Kdaj?: 19. marec 2016, 20:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav