download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Legendarni Mark Knopfler v Ljubljani

Live Nation in Adria Entertainment ponosno predstavljata  koncert Marka Knopflerja, ki bo nastopil v soboto, 4. maja 2013 v ljubljanskih Stožicah. Znan kot vrhunski avtor, en najboljših kitaristov vseh časov in član ter pevec skupine Dire Straits, bo spet končno nastopil v Sloveniji, tokrat tudi v okviru predstavitve nove plošče „Privateering“, ki izide danes, 3. 9. 2012.
 
 
Predprodaja najboljših vstopnic bo potekala od 5. do 11. 9. 2012 na uradni spletni strani www.markknopfler.com, od vključno srede, 12. 9. 2012 pa bodo vstopnice na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima, bencinskih servisih Petrola in na spletni strani www.eventim.si. Cene vstopnic so ugodne, saj večina stanejo od 35,00 do 45,00 EUR.
 
 
Mark Knopfler je en izmed najbolj uspešnih glasbenikov vseh časov. Mark, ki mu je bila nedavno podeljena Nagrada za življenjsko delo na letošnji podelitvi nagrade Ivor Novello (najbolj cenjenih britanskih avtorskih nagradah), je najavil datume poletne turneje 2013 ob izidu njegovega novega albuma „Privateering“, ki izide danes, 3. septembra. Turneja bo potekala aprila, maja, junija in julija 2013, na njen pa bo nastopil na 72 koncertih v 25 evropskih državah, med njimi v Sloveniji ...
 
 
Večkratni dobitnik Grammyjev kot pevec/pisec pesmi za skupino Dire Straits, je Knopflerju z besedili ter izrednim kitarskim talentom uspelo ustvariti velike uspešnice, kot so “Money For Nothing,” “Sultans Of Swing,” “Romeo and Juliet” in “Walk of Life.” V svoji bogati karieri je tudi produciral albume Boba Dylana in Randyja Newmana, njegovo glasbo pa lahko slišimo v filmih, kot so „Cal“, „Local Hero“, „Princess Bride“ in „A Shot at Glory“.

Že v soboto, 4. maja 2013 ob 21.00 bo v ljubljanskih Stožicah nastopil Mark Knopfler. Znan kot vrhunski avtor, en najboljših kitaristov vseh časov in član ter pevec skupine Dire Straits, bo spet končno nastopil v Sloveniji, tokrat tudi v okviru predstavitve nove plošče Privateering, ki je izšla minuli mesec.

Mark Knopfler je en izmed najbolj uspešnih glasbenikov vseh časov. Mark, ki mu je bila nedavno podeljena Nagrada za življenjsko delo na letošnji podelitvi nagrade Ivor Novello (najbolj cenjenih britanskih avtorskih nagradah), je najavil datume poletne turneje 2013 ob izidu njegovega novega albuma Privateering, ki izide danes, 3. septembra. Turneja bo potekala aprila, maja, junija in julija 2013, na njen pa bo nastopil na 72 koncertih v 25 evropskih državah, med njimi v Sloveniji ...

Večkratni dobitnik Grammyjev kot pevec/pisec pesmi za skupino Dire Straits, je Knopflerju z besedili ter izrednim kitarskim talentom uspelo ustvariti velike uspešnice, kot so Money For Nothing, Sultans Of Swing, Romeo and Juliet in Walk of Life. V svoji bogati karieri je tudi produciral albume Boba Dylana in Randyja Newmana, njegovo glasbo pa lahko slišimo v filmih, kot so Cal, Local Hero, Princess Bride in A Shot at Glory.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Mark Knopfler
  • Kje?: Stožice, Ljubljana
  • Kdaj?: 4. maj 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav