download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Magnifico tudi letos v Cvetličarni

V torek, 25. 12. 2012 bo ob 20.00 v ljubljanski Cvetličarni nastopil sloviti Magnifico! Tudi ta Božič ne bomo dovolili, da mine brez pravega vzdušja. In tudi letos si namesto Božička in podobnih virtualnih bitij rajši zaželimo Magnifica.
Njemu ni treba sedeti na kolenih, ni mu treba pisati seznama želja, saj njegove moči segajo v čisto druge dimenzije. Preživeti večer ob dobri glasbi, prešiti s posebnim Magnificovim stilom, ki se pelje od countryja do balkanskega zvoka, je najlepše darilo za vas in vaš družinski krog.

Magnificova glasba ne pozna medgeneracijskih razlik in gre hitro v slušne kanale. Ravno tako je izvrsten stimulator za naša telesa, saj boste z gibanjem zagotovo omogočili lažjo pot izvrstnemu božičnemu kosilu. Zatorej tokratni božič ne preživite pred tv zasloni, saj Magnifico podarja spomin na Božično noč. In kdo ne pozna vsaj nekaj njegovih uspešnic, s katerimi je močno zaznamoval slovensko glasbeno sceno.

Na koncertu bomo lahko zagotovo slišali tudi skladbe kot so In ko enkrat bom umrl, Silvia, Hir aj kaj hir aj go, Halo gospodična, Ljubljana-Portorož, Revolution is my Solution, Land of the Champions in številne druge uspešnice.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Magnifico
  • Kje?: Cvetličarna, Ljubljana
  • Kdaj?: 25. december 2012, 20:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav