download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Maksim Mrvica s tremi koncerti v Sloveniji

Svetovno znani hrvaški pianist ter ljubljenec slovenskega občinstva bo ponovno nastopil v Sloveniji na treh koncertih s svojimi največjimi uspešnicami, klasičnim delom ter novimi glasbenimi deli iz najnovejšega albuma The movies.
 Nastopil bo v naslednjih mestih:
  • Ljubljana, četrtek, 7. november 2013, Dvorana Grand hotela Union, ob 20. uri
  • Celje, petek, 8. november 2013, Modra dvorana (Celjski sejem), ob 20. uri
  • Maribor, sobota, 9. november 2013, Dvorana Union, ob 20. uri
Glasbeni virtuoz s svojimi ekstravagantnimi nastopi zmeraj uspe očarati in začarati publiko. Združuje popularno in klasično glasbo. Klasično glasbo mu je uspelo približati mlajši publiki in ji dvigniti popularnost. Njegovi nastopi vedno vključujejo dramo. Ni ga strah ustvariti atmosfere z video platni, osvetljavo in laserskimi šovi. In kar je najbolj pomembno, verjame v moč glasbe pri vzpostavljanju stika z ljudmi. 
 
S svojim prvencem The Piano Player je presegel pričakovanja in dvignil veliko zanimanja na svetu. Od takrat dalje je izdal že veliko studijskih albumov (Gestures, Variations part I&II, A New World, Electrik, Pure in Appassionata). Leta 2012 je izdal svoj zadnji album ''The Movies'', ki je bil posnet v znamenitem londonskem studiu Abbey Roads. Na njem so naslovne skladbe iz znanih filmov: Boter, Mission Impossible, Pirati iz karibov, Amelie, Gladiator, Rocky… Predstavil ga bo tudi v Ljubljani.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Maksim Mrvic
  • Kje?: Ljubljana, Celje, Maribor
  • Kdaj?: 7. - 9. november 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav