download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Mambo Kings ob 20. obletnici s koncertom na plaži

Priljubljena zasedba Mambo Kings bo 20. obletnico delovanja proslavila s koncertom na plaži!
Skupino Mambo Kings zagotovo pozna velika večina ljubiteljev dobre glasbe in zabave, saj brez njih ne mine praktično nobeno poletje ali dober žur. Fantje se lahko pohvalijo z dejstvom, da so celotno glasbeno pot preživeli v isti zasedbi in o menjavi nikdar niso razmišljali. Goran Vasiljević – Vasco, Aleš Bartol – Bart in Rusmir Bošnjak – Rus so vse od leta 1994 nerazdružljiva trojica, ki s preigravanjem hitov drugih izvajalcev že polnih 20 let zabava staro in mlado.
 
Ob jubileju fantje pripravljajo nepozaben žur, ki ga ne gre zamuditi. V soboto, 6. septembra, ob 20. uri bodo skupaj z glasbenimi prijatelji, s katerimi so tako ali drugače sodelovali v svoji 20-letni karieri, nastopili na izolski plaži San Simon. Da najbolj nore zabave letošnjega poletja ne bi skazilo vreme, imajo pripravljen tudi šotor, v katerem bo v primeru slabega vremena potekal koncert.
 
"20 let je že od tega, ko smo začeli pisati to zgodbo. 6. septembra bomo v San Simonu v ta namen priredili koncert, na katerem bomo z našimi prijatelji glasbeniki iz celotne bivše Jugoslavije naredili noro žurko za naših norih 20 let! Predstavili bomo tudi najnovejši single in videospot Preko Beograda do Ljubljane, ki smo ga posneli skupaj z Djomlo, avtorjem hita Gajba puna piva. Ta koncert nam veliko pomeni, zato vabimo vse na prelep zaključek poletja ob morju s skupino Mambo Kings," je o prihajajočem koncertu in dogajanju na izolski plaži povedal Bart.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Mambo Kings
  • Kje?: San Simon, Izola
  • Kdaj?: 6. september 2014
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav