download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Marca v Sloveniji tudi Nelly Furtado

Marca v Sloveniji tudi Nelly Furtado
Foto: Richard Bernardin
Adria Entertainment ponosno predstavlja  koncert – prvič v Sloveniji -  Nelly Furtado, ki bo nastopila v četrtek, 14. marca 2013 v ljubljanski Hali Tivoli. Nelly, ki je zaslovela že leta 2001 v svojim prvim albumom, je prejela številne nagrade in priznanja, kar dva Grammyja, 10 nagrad Juno, 3 MuchMusic Video nagrade in si prislužila svojo zvezdo na Canada's Walk of Fame. Le malokdo ne pozna njenih pesmi, kot so “I’m Like a Bird”, “Turn Off the Light”, “Powerless (Say What You Want)”, “Try”, “Forca”, "Promiscuous", "Maneater" in "Say It Right".
 
 
Nelly Kim Furtado (rojena 2. 12. 1978) je kanadska pevka in avtorica, producentka in igralka. Slavo je doživela zgodaj v svojim prvim albumom “Whoa, Nelly”, na katerem sta bila dva izjemno uspešna hita, “I’m Like a Bird” in “Turn Off the Light”. Z “I’m Like a Bird” je dobila nagrado Juno leta 2001 za single leta in leta 2002 nagrado Grammy za najboljši ženski pop vokalni nastop. Leta 2003 je izdala album “Folklore”, na katerem so bile tri mednarodne pop uspešnice: “Powerless (Say What You Want)”, “Try” in “Forca”. Tri leta kasneje je izdala album “Loose”, ki je postal svetovna uspešnica. Na njem so skladbe "Promiscuous", "Maneater", "Say It Right" and "All Good Things (Come to an End)". Po triletnem premoru, je izdala svoj prvi album v Španskem jeziku, “Mi Plan”, in si z njim priborila Latin Grammy za najboljši ženski pop vokal na albumu. Letos je izdala album “The Spirit Indestructible”, na turneji zanj pa jo bomo lahko videli in slišali tudi v Ljubljani, v četrtek, 14. marca 2013 v Hali Tivoli. Tako se bodo končno uresničile želje vsem njenim fanom, ki jo bodo lahko končno prvič videli nastopati tudi pri nas!

Adria Entertainment ponosno predstavlja  koncert – prvič v Sloveniji -  Nelly Furtado, ki bo nastopila v četrtek, 14. marca 2013 v ljubljanski Hali Tivoli.

Nelly, ki je zaslovela že leta 2001 v svojim prvim albumom, je prejela številne nagrade in priznanja, kar dva Grammyja, 10 nagrad Juno, 3 MuchMusic Video nagrade in si prislužila svojo zvezdo na Canada's Walk of Fame. Le malokdo ne pozna njenih pesmi, kot so I’m Like a Bird, Turn Off the Light, Powerless (Say What You Want), Try, Forca, Promiscuous, Maneater in Say It Right.

Nelly Kim Furtado (rojena 2. 12. 1978) je kanadska pevka in avtorica, producentka in igralka. Slavo je doživela zgodaj v svojim prvim albumom Whoa, Nelly, na katerem sta bila dva izjemno uspešna hita, I’m Like a Bird in Turn Off the Light. Z I’m Like a Birdje dobila nagrado Juno leta 2001 za single leta in leta 2002 nagrado Grammy za najboljši ženski pop vokalni nastop. Leta 2003 je izdala album Folklore, na katerem so bile tri mednarodne pop uspešnice: Powerless (Say What You Want), Try in Forca. Tri leta kasneje je izdala album Loose, ki je postal svetovna uspešnica. Na njem so skladbe Promiscuous, Maneater, Say It Right and All Good Things (Come to an End). Po triletnem premoru, je izdala svoj prvi album v Španskem jeziku, Mi Plan, in si z njim priborila Latin Grammy za najboljši ženski pop vokal na albumu. Letos je izdala album The Spirit Indestructible, na turneji zanj pa jo bomo lahko videli in slišali tudi v Ljubljani, v četrtek, 14. marca 2013 v Hali Tivoli. Tako se bodo končno uresničile želje vsem njenim fanom, ki jo bodo lahko končno prvič videli nastopati tudi pri nas!

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Nelly Furtado
  • Kje?: Hala Tivoli, Ljubljana
  • Kdaj?: 14. marec 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav