download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Mate Brodar - BRO vabi na promocijski koncert plošče Smoods

Mate Brodar - BRO bo v četrtek, 28. februarja, predstavil svojo najnovejšo ploščo z naslovom Smoods. Promocijski koncert bo v Channel Zero ob 21. uri.

Mate Brodar - BRO je eden tistih glasbenikov, ki vedno znova presenečajo s svojimi glasbenimi sposobnostmi, z vsestranskostjo in odličnim vokalom. Njegova pot ga je peljala skozi mnoge projekte, kjer se je kalil kot pevec, spremljevalni vokalist, kitarist, učitelj petja in še bi lahko naštevali. Najbolj prepoznaven projekt, pri katerem je sodeloval, je verjetno Da Phenomena, kjer je svoje avtorske ideje realiziral na dveh albumih. Njegov najbolj oseben glasbeni projekt pa je zagotovo BRO, kjer Mate razgalja svojo notranjost, svoje sanje in misli. To je preprosto on.

BRO je v zadnjih nekaj letih posnel že dve plošči, Serious Reggae Deviations in pa ploščo Smoods, ki bo v četrtek, 28. februarja, končno doživela tudi javno predstavitev. Kot presenečenje večera pa se obetajo tudi zanimivi glasbeni gosti.

Smo pa s plošče Smoods že imeli priložnost videti tri videospote - za pesem Lunanai, kasneje za singel z naslovom Brani me, za katerega je spot posnel v Beogradu, pred kratkim pa je izšel tudi tretji singel, ki nosi naslov Razsta. Videospot za pesem Razsta je ročno risana animacija umetnice Andreje Završnik. Sicer krajinska arhitektka Andreja, je veliko strast našla tudi v kreiranju vizualnih interpretacij glasbe. Je avtorica risane animacije za pesem Tam na koncu drevoreda, avtorja Vlada Kreslina in vizualni člen pri projektu Mediocore, s katerim so nastopili na Animateki 2010.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Mate Brodar - BRO
  • Kje?: Channel Zero, Ljubljana
  • Kdaj?: 28. februar 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav