download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Mauro Picotto za prestop v novo leto v Ambasadi Gavioli

Ste pripravljeni na še en čisto zares zaprmej zadnji novoletni žur v Ambasadi Gavioli? Ne? Dobro! Letos si bomo po končno spet privoščili silvestrovanje brez cmoka v grlu, saj je pogled kolektiva Fetch The Vibe v leto nič-trinajst jasen, ambiciozen in poln optimizma.
Leto 2012 bomo zaključili v odlični družbi in ob glasbi za sladokusce, saj prihajata v Izolo kar dva prekaljena mojstra z epskim opusom, ki pa ne spita na lovorikah, ampak stalno razvijata svoj zvok. V osrednji areni se bo ob podpori Veztaxa, Gumje in Petra Dundova razdajal Mauro "The Lizard King" Picotto, ki zadnje čase navdušuje z izdajami, kot so Spot Alchemy, Password, Joga Bola in I Love Disco.

V enega najlepših mediteranskih templjev zvoka in plesa pa se vrača tudi stari znanec z legendarne založbe Soma, Škot Funk D'Void, ki je jesen pobarval z izvrstno kompilacijo Ballance 022. Z njim vas bosta skozi globoke, tople in progresivne harmonije popeljala starosta Eddie F in mladi Alex Cvetkov.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Ambasada Gavioli, Izola
  • Kdaj?: 31. december 2012, 23:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav