download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Medgalaktični Sun Ra Centennial Dream Arkestra v Cerknem

Medgalaktična vesoljska ladja Sun Ra Centennial Dream Archestra bo v pri nas še nikoli slišani razširjeni formaciji (ki vključuje številna godala in harfo!) na popotovanju s Saturna naredila ovinek in pristala v Cerknem, kjer bo z muziko in plesom počastila 100-letnico rojstva velikega Sun Raja.
Dan prej se bo ladja za hip ustavila na ljubljanskih ulicah, kot se je že nekoč v daljnjih 80. letih prejšnjega stoletja. Obeta se nesluteni spektakel za ušesa in oči, saj orkester sledi smernicam Sun Raja, ki je v glasbo vnašal številne zvrsti, od avantgarde prek swinga, od doo-wopa in gospela do bluesa, člani zasedbe pa s pisanimi oblačili in plesom ponazarjajo njegove afrofuturistične ideje, sežete v nemara najbolj znanem komadu Space is the Place.
 
Tokrat bodo nemara zapeli Star plac is the Place. Ne zamudite enkratne razširjene 21-članske zasedbe z gosti (ki so v preteklosti sodelovali s Sun Rajem ali z njegovimi številnimi orkestri), kakršne pri nas še nismo slišali!
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Sun Ra Centennial Dream Arkestra
  • Kje?: Cerkno
  • Kdaj?: 19. julij 2014 ob 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav