download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Mef in NOB v Cankarjevemu domu

Mef je kantavtor, eden najuspešnejših slovenskih avtorjev besedil za glasbo, novinar, urednik, izdajatelj časopisa Mandrač, organizator kulturnih dogodkov na Obali ... in še kaj. 
V bogati beri skladb, za katere je napisal izjemna besedila, so legendarni naslovi: Portorož 1905, Amerika, Lahko noč Piran, Kar je res je res, Veter z juga ... Medtem ko je pisal za druge izvajalce, je ustvarjal tudi svojo glasbo; najprej s skupino Deseti brat, nato z Narodnoosvobodilnim bendom, s katerim je posnel albume Najboljše so padle, Svoboda in lani jeseni Najboljša leta s prodornimi skladbami, kot so Gina, Zdravica, Svoboda, Če ne moreš do neba, Za zmeraj, Črni bratje, Ljubezen je v zraku in najnovejšo Najboljša leta. 
 
V Cankarjevem domu je nastopal kot gost Zorana Predina in Partizanskega pevskega zbora Pinko Tomažič iz Trsta, na prvem samostojnem koncertu pa ga bomo slišali z Narodnoosvobodilnim bendom (NOB) v različnih postavah, tudi v združeni (ZNOB), Desetim bratom in posebnimi gosti. 
 
Dobri glasbi z odličnimi besedili bo Mef s spontanim duhovitim povezovanju dodal še pravcati stand up.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Mef in NOB
  • Kje?: Cankarjev dom, Ljubljana
  • Kdaj?: 31. januar 2014, 20:30
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav