download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Metal med vodami v Klubu Jedro

Na kraj zločina se vračajo heavy metal bojevniki Metalsteel. V sklopu dogodka Metal med vodami, ki bo 3. 10. 2014, ob 21:00, v klubu Jedro, bodo tokrat predstavili sveži studijski album This Is Your Revelation, seveda pa ne bo manjkalo niti železnih klasik iz obsežnega opusa skupine. Metalsteel obljubljajo, da bodo tudi tokrat poskrbeli za kakšno presenečenje in zagotavljajo, da se obeta pravi heavy metal žur.
Dokaz, da se metalska zapuščina v Medvodah prenaša iz roda v rod, so mladi thrash metalci Classfield. Skupina pridno dela na novem avtorskem materialu, ki ga bodo predstavili tudi obiskovalcem mini festivala Metal med vodami. 
 
Cestni klateži Street creeps so prav tako domačini. Njihov nastop odraža temno plat cestnega življenja, glasbeno pa se nagibajo h garažnemu sleaze rocku. Če imate radi "zadetkarsko-garažni rock n` roll" , potem ne zamudite performansa skupine Street Creeps!
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Klub Jedro, Medvode
  • Kdaj?: 3. oktober 2014, 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav