download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Metalski Božič v Rdeči ostrigi

Organizatorji iz škofjeloške Rdeče Ostrige vas vabijo na Metal Christmas, ki se bo odvijal 24. 12. 2012. Nastopili bodo dolenjski hard rockerji FREEWAY MACHINE, ki inspiracijo črpajo iz obdobja rocka sedemdesetih let. Kot glavni bend bodo na oder stopili METALSTEEL, ki vam bodo poleg njihovega starega materiala predstavili tudi nekaj novih skladb, obljubljajo pa tudi kakšno priredbo, ki vas zagotovo ne bo pustila hladne.
Poleg nastopajočih, bo Rdečo Ostrigo obiskal tudi Metal Božiček, ki bo poskrbel za nagradne igre, organizatorji pa obljubljajo tudi »metal grill«, kjer si boste lahko privoščili dobrote izpod rok gorenjskih metal kuharjev.
Če imate doma na božični večer družinsko pojedino, torej čim prej odložite pribor in se odpravite na Metal Božič v Rdečo Ostrigo. Predskupina začne ob 22. uri, Metalsteel pa bodo nastopili okoli 23ih. Vstopnina: 4 eur.
Organizatorji iz škofjeloške Rdeče Ostrige vas vabijo na Metal Christmas, ki se bo odvijal 24. 12. 2012. Nastopili bodo dolenjski hard rockerji Freeway machine, ki inspiracijo črpajo iz obdobja rocka sedemdesetih let. Kot glavni bend bodo na oder stopili Metalsteel, ki vam bodo poleg njihovega starega materiala predstavili tudi nekaj novih skladb, obljubljajo pa tudi kakšno priredbo, ki vas zagotovo ne bo pustila hladne.

Poleg nastopajočih, bo Rdečo Ostrigo obiskal tudi Metal Božiček, ki bo poskrbel za nagradne igre, organizatorji pa obljubljajo tudi metal grill, kjer si boste lahko privoščili dobrote izpod rok gorenjskih metal kuharjev. 

Če imate doma na božični večer družinsko pojedino, torej čim prej odložite pribor in se odpravite na Metal Božič v Rdečo Ostrigo. Predskupina začne ob 22. uri, Metalsteel pa bodo nastopili okoli 23ih.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Rdeča ostriga, Škofja Loka
  • Kdaj?: 24. december 2012
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav