download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Mi2 na tradicionalnem decemberskem koncertu v Cvetličarni

Mi2 na tradicionalnem decemberskem koncertu v Cvetličarni
Foto: Ales Romaniuk

V sredo, 4. decembra 2013 ob 21.00, bo v ljubljanski Cvetličarni koncert skupine Mi2. Glasbene skupina Mi2 sodi med redke slovenske izvajalce, katerih koncerti so že nekaj let razprodani oz. napolnjeni do zadnjega kotička. 

Tudi v letošnjem letu je tako, zato se člani skupine s toliko večjim veseljem pripravljajo na svoj tradicionalni koncert v ljubljanski Cvetličarni, ki bo letos na sporedu v sredo, 4. 12. 2013. In kaj nam fantje pripravljajo letos? Kot smo izvedeli, bo tudi letošnji koncert njihovim najbolj zvestim obiskovalcem ponudil nekaj več od običajnega preigravanja največjih Mi2 uspešnic.

Le-te seveda ne bodo izostale, bodo pa Mi2 posebej za to priložnost na svoj koncertni repertoar vrnili še nekaj skladb, ki jih publika pri njih zadnja leta najbolj pogreša. Ker pa so ravno v tem obdobju sredi snemanja svojega novega studijskega albuma, lahko na programu pričakujemo tudi kakšno novo skladbo, ki jo bodo Mi2 širši javnosti predstavili v naslednjih mesecih. Sicer pa, kot pravijo, pri Mi2 nikoli ne veš … Seveda boste slišali njihove skladbe kot so Teta Estera, Črtica, Pa si šla, Oda gudeki, Pojdi z menoj v toplice in številne druge, ki so v našem prostoru postale že nepogrešljive.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Mi2
  • Kje?: Cvetličarna, Ljubljana
  • Kdaj?: 4. december 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav