download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Miha Vanič v živo na Orto festu

Miha Vanič v živo na Orto festu
Foto: Gregor Deržič
Avtorska glasba Mihe Vaniča temelji na zvočnem kolažu popa, obogatenem s prvinami jazza, r'n'b-ja, soula in funka. 
Svoj prvi studijski album Devet življenj (2012) je posnel s priznanim glasbenikom in producentom Imerjem Trajo Brizanijem ter številčno ekipo domačih in tujih vrhunskih glasbenikov, med katerimi velja posebej izpostaviti dve izjemni vokalistki, avstralsko pevko Jackie Marshall in hrvaško divo Zdenko Kovačiček. Pred prvencem je Vanič sodeloval z zasedbami Amala, Brizani Project, Bassment in Dejan Pečenko Trio. Kot član vokalne zasedbe je nastopil tudi v prvem slovensko-romskem muzikalu Stekleno jabolko. Poleg samostojnega albuma ima Vanič v diskografiji še niz diskografskih sodelovanj z omenjenimi zasedbami, večinoma v živo.
 
V sredo, 23. aprila se mu bo na odru kluba Orto bar poleg številčnega glasbenega kolektiva pridružila tudi odlična slovenska vokalistka Eva Hren, slišali pa bomo tudi nekaj povsem novih komadov, ki jih pripravlja za svoj drugi studijski album.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Miha Vanič
  • Kje?: Orto bar, Ljubljana
  • Kdaj?: 23. april 2014
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav