download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Mladi levi po 40. letih ponovno na odru

Mladi levi so legendarna glasbena skupina, ki je med leti 1966 in 1973 igrala rock, beat, rhythm'n' blues, soul, funk in eksperimentalni jazz. Kot ena izmed prvih električnih zasedb je polnila Halo Tivoli in navduševala žirije številnih glasbenih festivalov po Jugoslaviji. 
Po štirih desetletjih se vrača na slovenske odre. Pet njenih članov se je namreč odločilo obuditi stare uspešnice kot so: Poljubi me in pojdi, Zaznamovan, Oda Ireni, Ljubimo soul, Mila mala, Ta vlak in mnoge druge.
 
Na odru bodo poleg današnje zasedbe, ki jih sestavljajo Jernej Podboj, Matjaž Deu, Vasko Repinc, Dušan Kajzer in Aleš Strajnar, stali še stali še številni nekdanji člani, med njimi tudi vokalista Janez Bončina Benč in Jernej Jung.
 
S tem se bo svečano odprla tretja sezona koncertnega cikla SiTi za dobro musko, ki bo kmalu zatem gostila še en priljubljeni povratni bend, in sicer skupino Patetico.
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Mladi levi
  • Kje?: SiTi Teater, Ljubljana
  • Kdaj?: 7. in 8. november, 20:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav