download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Na letošnjem Pivu in cvetju ameriški rockerji in zvezde elektronske glasbe

Na letošnjem jubilejnem Pivu in cvetju ameriški rockerji in mednarodne zvezde elektronske glasbe. Ob mnogih domačih glasbenih zvezdah bodo letos nastopili Timo Maas, Mike Candys, Gov't Mule in Ana Popović.
Pivo in cvetje, najbolj množična slovenska turistično zabavna prireditev, ki se zadnja leta vse bolj uveljavlja tudi kot glasbeni festival, bo letos posebej slovesno obeležilo 50-letnico prve prireditve. 
 
Festivalski del prireditve Pivo in cvetje bo potekal od četrtka 11. julija do sobote 13. julija, prvič pa bo največje prizorišče festivala namenjeno tudi elektronski glasbi. V petek 12. julija bosta tako nastopila priznana mednarodna mojstra elektronske glasbe Mike Candys in Timo Maas, ki sta gotovo poroka za odlično zabavo vseh ljubiteljev tovrstne zabave. 
 
Seveda pa bo na festivalu poskrbljeno tudi za ljubitelje kitarskega rocka, saj se v Laško po lanskem vrhunskem nastopu vračajo ameriški rockerji Gov't Mule. Za sladokusce pa bo ob priložnosti, da še enkrat prisluhnejo enemu najboljših kitaristov na svetu Warrenu Haynesu - s skupino The Allman Brothers band dobitniku Grammyja za življensko delo - poskrbljeno tudi z nastopom v Srbiji rojene kitaristke Ane Popović, ki bo v Laškem nastopila z izjemno atraktivno devetčlansko zasedbo. Koncerta Gov't Mule in Ane Popović bosta v četrtek 11. julija. 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Laško
  • Kdaj?: 11. - 13. julij 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav