download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Niet na brucovanju v Žireh

Niet na brucovanju v Žireh
Foto: Tina Rus

"Na tem svetu pravica ni enaka za vse, Bogatun, sram te bod', da živiš na moj račun". To je del besedila novega singla Nietov z naslovom Bogatun, udarnega in še kako aktualnega prvenca z nove plošče Rokovnjači.

Legendarna ljubljanska punk skupina Niet je bila ustanovljena konec leta 1983. Zelo hitro se je uveljavila kot ena najboljših zasedb tedaj zelo močne ljubljanske hard-core scene, pri čemer je v nasprotju z ostalimi skupinami kmalu ubrala samosvojo pot. Po zmagovitem nastopu na tedaj največjem slovenskem rock festivalu Novem Rocku, so se Niet prebili med glavna imena slovenske glasbene scene. Lep dan za smrt, Vijolice, Februar so ene najbolj znanih skladb Niet, ki so se ponovno (po smrti pevca Primoža Habiča leta 1991) zbrali leta 2008 z novim pevcem Borutom Maroltom. Po razprodanih Križankah leta 2008 je sledila dveletna turneja, skupina pa je seveda še vedno koncertno in diskografsko aktivna.

Poleg skupine Niet, pa bodo na Brucovanju kluba žirovskih študentov nastopile še zasedbe Prelude, Banditi in Breja Hruška.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Družbeni Dom Partizan, Žiri
  • Kdaj?: 16. marec 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav