download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nine Below Zero prihajajo v Ljubljano

Prvi petek v marcu (4. 3.) bo Bela dvorana Grand hotela Union gostila zasedbo Nine Below Zero – še eno v vrsti izvrstnih rock / blues skupin, ki navdušuje polne dvorane.
Nine Below Zero je štiričlanska zasedba (ustanovljena 1977 v Londonu), ki si svojimi izvrstnimi nastopi in glasbenimi veščinami vzbuja veliko spoštovanje, odlikuje pa jih resnično edinstven britanski blues zvok, v katerem se znajdejo tudi elementi rocka, punka in soula naravnost z ulic jugovzhodnega Londona. 
 
Dennis Greaves navdušuje kot frontman skupine, kot pravcati predstavnik britanske glasbene scene z brezhibnim smislom za oblačenje in simpatično predrznim nasmehom. 
 
Greaves je energičen frontman in kitarist, ki ga že od nekdaj odlikuje neverjetno eleganten stil - vse od njegovega prvega uradnega fotografiranja, ko je bil oblečen v italijansko obleko v stilu šestdesetih let, pa tudi danes, ko obrača glave odet v plašč iz temno rjavega usnja med samozavestno hojo v londonskem Sohu. Na podoben način množice navdušuje in zabava tudi na odru s svojo kitaro. Greaves, ki ga boste prepoznali po njegovem značilnem presledku med zobmi in obrazu čednega boksarja, je v glasbenem svetu deležen velikega spoštovanja in občudovanja.
 
Nine Below Zero s svojo eksplozivno mešanico bluesa in rocka med nastopi v živo navdušujejo že tri desetletja in poslušalce brez izjeme pustijo prevzete in izčrpane. Skupina je v trenutni postavi že osemnajst let, na odru pa nastopa z disciplino, ki odraža leta izkušenj in prepričanja vase. Po tisočih koncertov, ki so jih odigrali skupaj, jim njihova zažigalna kemija na odru omogoča razprodana koncertna prizorišča po vsej Evropi.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Nine Below Zero
  • Kje?: GH Union, Ljubljana
  • Kdaj?: 4. marec 2016
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav