download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nula Kelvina s predstavitvijo albuma Drenov grič

Svoj drugi albumski pečat bo skupina hladnega imena in razgretih glav udarila 25. januarja v Kinu Šiška na predstavitvenem koncertu albuma Drenov grič. Dobro leto po prvencu so Kelvini ustvarili novih 12 pesmi, ki po svoje nadaljujejo z gradnjo prepoznavnega izraza skupine.

Nula Kelvina je slabi dve leti stara skupina, ki je pred dnevi izdala svoj drugi album. Ustanovila sta jo klaviaturist in pevec Marko Boh ter basist in pihalec Klemen Kotar, ki sta k sodelovanju povabila bobnarja Jureta Rozmana. V zadnjem letu je trio prerastel v kvartet. Takoj po izdaji prvenca »Možgani na paši« se je skupini pridružil še kitarist in producent Gašper Kržmanc. Člani so sicer vsak zase že dlje časa prisotni v slovenskem glasbenem prostoru s številnimi projekti predvsem na polju popa, rocka, jazza in šansona. Ta mnogovrstnost glasbenega okusa in izkušenj ključno vpliva na njihovo ustvarjanje.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Nula kelvina
  • Kje?: Kino Šiška, Ljubljana
  • Kdaj?: 25. januar 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav