download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Okttober na koncertni rajži po Sloveniji

To pomlad koncertne odre končno zaseda tudi mariborska zasedba Okttober, ki je po radijskih postajah navdušila s prvim singlom Lep dan, ki ga lahko vidite tudi v videospotu. Če bi jih radi slišali v živo, imate na voljo veliko možnosti.
Že nocoj se predstavljajo na Scena festu na mariborskem Štuku, nato pa v maju med drugim sledijo nastopi v Vetrinjskem dvoru, na tradicionalnih majskih študentskih igrah mariborskih študentov, Lampiončkih in nato še zadnjega maja na velikem koncertu radia City na Snežnem stadionu pod Pohorjem. Junija bodo koncertirali še v Kopru, 13. jih boste slišali v Pubu 33, nato pa zavijejo še v ljubljanski Orto bar (19. junija). Julija jih čaka še koncertna bera po Srbiji, v Čačak se peljejo na Karusel Fest. Vmes pa imajo čas še za kak test bobničev in duš, če dobijo novo priložnost.
 
Pravijo, da so v živo najboljši in da takrat njihova glasba zaživi, kot je treba. Da zato ne potrebujejo nič drugega, kot znositi cel kup opreme iz kombija, se postaviti na oder in  odpreti ojačevalce tako, da tonce boli glava.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Okttober
  • Kje?: Različne lokacije
  • Kdaj?: Različni termini
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav