download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Oliver Dragojević živ in z novim albumom prihaja v Ljubljano

Potem, ko je pred dnevi po internetu zaokrožila novica, da je Oliver Dragojević umrl, nam bo eden največjih hrvaških izvajalcev v predpoletnem času pokazal, da je še kako živ. V mesecu juniju bo namreč nastopil kar na 17 dogodkih, eden izmed njih pa se bo zgodil tudi v Sloveniji, natančneje 12. 6. v ljubljanskih Križankah (koncert je prestavljen na jesenski termin), kjer bo Oliver uprizoril svoj tradicionalni koncert, na katerem se nam v družbi Dupinov znova obeta veličasten dalmatinsko obarvan dogodek. 
Oliver bo tudi na tokratnem dogodku izvedel vse največje hite kot so Cesarica, Moj lipi angele, Tko sam ja da ti sudim, Moj galebe, Nadalina, slišali pa boste tudi najnovejše pesmi iz novega albuma, ki bo izšel že prihodnji teden. Med novimi skladbami se je znašla tudi pesem Moje lipo, ki jo glasbenikova zvesta publika že ubrano prepeva.
 
Sicer pa bo Oliver po napornem junijskem dogajanju kot običajno pobegnil na morje, na svojo barko, kjer bo preživel tri brezbrižne mesece. Pri poletnem počitku ga po njegovih besedah lahko zmotijo le najbolj posebni dopustniki – njegovi najdražji vnučki.
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Oliver Dragojevič
  • Kje?: Križanke, Ljubljana
  • Kdaj?: Koncert je prestavljen na jesenski termin
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav