download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Prvi Šedrsca Blues Project

Sodraška dolina je zanimiva glasbena dežela, od koder izvirajo Pop Design, Botri ter ansambla Franca Miheliča in Roka Žlindre. Poleg njih pa je še cel kup mladih glasbenikov, ki v sodelovanju z Mladinskim klubom Sodražica sodelujejo na lokalnih prireditvah - tako imajo od leta 2005 vsako leto Glasbeno mineštro, od leta 2007 Jazz večere in od leta 2010 Oder mladih na tržnem dnevu. 
Tem - sedaj že tradicionalnim - prireditvam letos dodajajo še Šesdrsca Blues Project, in sicer preprosto zato, ker imajo dovolj potenciala za izvedbo takšnega koncerta in ker se v teh zgodnjih pomladnih mesecih skoraj nič ne dogaja. 
 
Na odru boste lahko videli člane EpiCentra, Tony Cater Jazz Banda in Prismojenih profesorjev bluesa. Na pomoč pa bodo priskočili še Rok Oražem (tolkala), Luka Jerman (saksofon), Peter Prijatelj (orglice), Jurij Košir (vokal) ter Manca Arko, Barbara Ogrinc, Vid Oblak in Dejan Vesel (spremljevalni vokali). 
 
Več informacij o projektu lahko najdete na http://sedrsca-blues.weebly.com ter na Facebook-u.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Športna dvorana Sodražica
  • Kdaj?: 13. april 2013, 20:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav