download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Prvi Wine Jam s priznanimi glasbeniki v Ljubljani

Mednarodni vinski dogodek z vrhunsko glasbeno zasedbo - Wine Jam bo v petek, 9. maja, prvič potekal v Ljubljani. S pričetkom ob 17. uri bo v Križankah živahni festival postregel s 100 mednarodnimi vrhunskimi vinarji in glasbo zvrsti jazz-funk, ki bo barvna kulisa vinarjem. 
Vinska vas« bo tako v večernih urah gostila 2-urni koncert glasbenikov Janeza Bončine Benča, Mika Sponze, Uroša Perića, Nine Strnad, Primož Grašič kvarteta in drugih. V predverju Križank so organizatorji poskrbeli za vrhunsko kulinarično ponudbo priznanih slovenskih kuhinj. Preprodaja vstopnic je na voljo preko sistema Eventim.
 
Z namenom grajenja vinske kulture, spodbujanja odgovornega pitja vina in približevanja kakovostnega vina urbani publiki se bo festival Wine Jam v petek, 9. maja, od 17. ure dalje prvič odvil tudi v Sloveniji. Urbani festival vinske kulture, ki prepleta vino in glasbo, bo postregel s pestro ponudbo 100 vinarjev iz Slovenije in držav bivše Jugoslavije. V večernih urah se bo živahni dan zaključil z 2-urnim koncertom glasbenikov Janeza Bončine Benča, Mika Sponze, Uroša Perića, Nine Strnad, Primož Grašič kvarteta in drugih. V vinski vasi, oblikovalsko dovršeni instalaciji Igorja Andjelića, bodo obiskovalci poleg glasbe deležni okušanja vzorcev vina vrhunskih slovenskih in tujih razstavljalcev.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Križanke, Ljubljana
  • Kdaj?: 9. maj 2013, 17:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav