download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Psihomodo Pop po nekaj letih zopet v Ljubljani

Po nekaj letih se v ljubljansko Cvetličarno vračajo Psihomodo Pop, in to z gosti ob svoji 30. obletnici, ki jo praznujejo že celo leto po različnih koncertnih prizoriščih nekdanje skupne države, v petek, 10. oktobra pa jih bomo lahko videli na cvetočem odru!

 11. aprila letos so tudi do zadnjega kotička napolnili zagrebški Dom sportova, na katerem so predstavili novi album Ćiribu Ćiriba in cvetober njihovih največjih rock uspešnic, ki jih bomo slišali tudi v Cvetličarni, med njimi prav gotovo pesmi Kad sam imao 16, Osjećam se haj, mozak baj, baj, Frida, Natrag u garažu, Telegram Sam, Ramona in Ja volim samo sebe. V njihovi glasbi je več kot očiten vpli skupin Rolling Stones, Iggy & The Stooges, Lou Reed, Velvet Underground, T. Rex, The Vibrators in Ramones, pred nekaj leti pa so bili tudi preskupina omenjenemu Iggy Popu v ljubljanski Hali Tivoli.

Seveda se tudi na novem albumu Ćiribu Ćiriba držijo preverje prakse - neumorni Davor Gobac z ekipo ne odstopa od klasičnega rock'n'rolla! Poleg singlov Zločest ko pas in Donna imajo mnoge skladbe iz novega albuma potencial osvajanja lestvic - Supstance, Ona ludo pati, Bejbi in mnoge druge.  Album Čiribu Čiriba lahko postavimo ob bok prvencu Godina zmaja iz leta 1988. Nenazadnje pa letos tudi Davor Gobac praznuje 50 pomladi in kot se spodobi za pravo rock zvezdo, je iz leta v leto bolj poln energije in zanosa, kar bomo zagotovo lahko videli in slišali tudi v ljubljanski Cvetličarni 10. 10. 2014!

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Psihomodo Pop
  • Kje?: Cvetličarna, Ljubljana
  • Kdaj?: 10. oktober 2014
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav