download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Queens of the Stone Age se končno vračajo v Ljubljano

Kino Šiška in ŠKUC Ropot najavljata dober zadetek za zgodnje poletje. Queens of the Stone Age se po več kot desetih letih končno vračajo v Ljubljano, da bi predstavili svoj novi album ... Like Clockwork! Izkoristite priložnost in si zagotovite vstopnice za bend, ki je bi letos nominiran za tri grammyje – med drugim za najboljši rock album in najboljšo rock izvedbo.
Homme in trenutna različica zasedbe – veteran Troy Van Leeuwen, Michael Shuman in Dean Fertita, skupaj z odhajajočim Joeyem Castillo in povratnikom Davom Grohlom, so se po kopici "osebnih vzponov in padcev" ter "maničnem letu" odločili zgrabiti bika za roge, "prevzeti nadzor nad našim čustvenim potovanjem … zadrževati grozo, potolči norost" in se neposredno soočiti z neprijetnimi ali bolečimi temami, namesto da bi se jim izognili.
 
Med potjo so pobrali stare znance Marka Lanegana, Nicka Oliverija, Jona Theodora (ki v trenutni koncertni različici v celoti prevzema bobne), Sira Eltona Johna, Trenta Reznorja, Alexa Turnerja in Jakea Shearsa.
 
Ne glede na izjemno pozitivne kritike, ki so si jih prislužili prejšnji albumi QOTSA, je Homme vedno vztrajal pri svojem poslovnem načrtu popolnega jebivetrstva: "Edini pritisk izvira iz prizadevanj, da album ne bi bil enak kot tisti pred njim."

Dodatne informacije

  • Kdo?: Queens of the Stone Age
  • Kje?: Križanke, Ljubljana
  • Kdaj?: 9. junij 2014, 20:30
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav