download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Roger Sanchez znova v Ambasadi Gaviolli

Roger Sanchez znova v Ambasadi Gaviolli
Foto: Tom Keller
Roger Sanchez ima pri nas zavidljivo število oboževalk in seveda oboževalcev. Prijetni šarm in vedno brezmejna dobra volja sta sestavni del njegove artistične podobe. Kakšen glasbeni izbor si lahko obetamo od Grammy nagrajenca je skorajda jasno - samo najboljši. 
 osluh za glasbo nosi v sebi že od zgodnje mladosti, ko se je njegov "čut" spoznaval z mešanico žanrov soula, salse, pa vse do diska, rock-a in hip-hop-a, ki so v 80’ kraljevali na ulicah New Yorka. Neustavljivi mojster House remixev in lastnik priznane založbe Stealth Records, se vrača v Ambasado Gavioli, po zelo uspešnem lanskoletnem nastopu.

Da bo večer še dodatno nabrit s pozitivno energijo, bo poskrbel DJ, producent in prav tako lastnik zelo priljubljene založbe Saved Records,... Nic Fanciulli, ime, ki ga v zadnjem desetletju srečujemo v družbi največjih House in Techno ustvarjalcev. Priljubljenost njegove založbe in visok položaj v "podzemlju" sta odprla mednarodna vrata mnogim mladim talentom. Ne spodaj na velikem in ne zgoraj na malem plesišču, ne gre brez domačih imen. Sylvain in Angel Anx bosta vsak v svoji vlogi, medtem ko bo Eddie F svojo zgodbo predstavil skozi podaljšan, torej celonočni nastop.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Ambasada Gavioli, Izola
  • Kdaj?: 19. oktober 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav