download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sausages zaključujejo ekskurzijo v Orto baru

Sausages zaključujejo ekskurzijo v Orto baru
Foto: Miro Majcen
Sausages so številnih poletnih uspešnih festivalskih koncertih predstavili prvo slovensko rock'n'roll ekskurzijo, ki že od oktobra dalje poteka po Sloveniji. Zaključek turneje bo to soboto s koncertom v Ljubljani, ko bodo v Orto baru nastopili ob 22.uri. 
Projekt spremlja videospot za skladbo Spolna prjatla z nove plošče 3, 4, 5 – Dej pel, ki je sicer izšla aprila letos.
 
"Ideja o rock'n'roll ekskurziji je nastala v želji po spodbujanju rock'n'rolla med mladimi," pravijo Sausages, ki so se tako odločili, da bodo mladim pokazali, kako izgleda rokenrol v teoriji in praksi in jim dali možnost, da tudi sami vsaj za en dan okusijo iz prve roke, kaj to pomeni – necenzurirano. 
 
V sklopu ekskurzije so v oktobru in novembru skoraj vsak petek in soboto organiziral koncerte po slovenskih krajih. Na avtobusu so predstavljali teoretični del in zgodbe iz zakulisja, prav tako pa tudi pokazali interne videoposnetke - tako skupine Sausages kot tudi drugih slovenskih rock skupin, in pa nekaj zgodovine rokenrola. Sledili so večerni koncerti Sausages, druženje in pot domov. 
 
Rock'n'roll ekskurzija nas je tako popeljala na številna koncertna prizorišča, prav zadnji koncert pa bo 30. 11. v Orto Baru  v Ljubljani. Na ekskurzijo se lahko prijavi vsak, ki je polnoleten, na spletni strani www.sausages.si
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Sausages
  • Kje?: Orto bar, Ljubljana
  • Kdaj?: 30. november 2013, 22:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav