download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Severina obljublja spektakel v Stožicah

Severinin ljubljanski koncert bo potekal v okviru njene odmevne turneje Dobrodošao u klub 2013 - DUK2013, ki bo edinstven spektakel popeljala zgolj v največje dvorane in največja mesta držav nekdanje Jugoslavije.
DUK2013 je turneja, ki ruši vse rekorde in predstavlja eno od največjih in najbolj dodelanih turnej na Balkanu – Severina se je projekta, ki je dobil ime po njenem aktualnem albumu, lotila v največjih razsežnostih. V sodelovanju s svetovno znanim slovenskim gledališkim režiserjem Tomažem Pandurjem (umetniški vodja DUK2013) in njegovim Pandur Theaters, Severina pripravlja pravljico v štirih dejanjih; potovanje skozi temne in svetle trenutke ljubezni in življenja, vse skupaj podkrepljeno z glamuroznimi kostumi Marka Mitanovskega (srbskega modnega oblikovalca, ki je sodeloval z Beyonce, Lady GaGa ...), neverjetnimi projekcijami in plesnimi koreografijami. Za plesne koreografije je poskrbel Anže Škrube, član znane slovenske plesne skupine Maestro, v plesnem ansamblu pa sodelujejo mnogi znani in uspešni slovenski plesalci (med njim tudi Nadiya Bychkova in Miha Vodičar). Nastal je šov, primerljiv s šovi tujih pop zvezd.
 
Severina je z izidom albuma Dobrodošao u klub na vrhuncu glasbene kariere. Nove skladbe navdušujejo staro in mlado, video spoti pa na portalu YouTube podirajo rekorde – Brad Pitt, Italiana, Grad bez ljudi, Uzbuna in Dobrodošao u klub imajo skupaj namreč več kot 60 milijonov ogledov!
 
Turneja DUK2013 se je začela konec marca v razprodani dvorani na Reki, 30. marca pa je beograjska Arena zabeležila rekorden obisk (koncert je bil razprodan že tedne vnaprej). Spektakel je nato navdušil še razprodano Areno Boris Trajkovski v Skopju, zagrebška Arena pa je dobra dva tedna pred samim dogodkom že razprodana! Severina s svojim glasbeno-plesnim šovom 30. maja prihaja tudi v Ljubljano, kjer si lahko, kot kaže praksa iz sosednjh držav, obetamo neverjetno povpraševanje po vstopnicah in izjemno odmevnost dogodka. Ljubljanski spektakel bo edini na slovenskih tleh v okviru turneje DUK2013.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Severina
  • Kje?: Stožice, Ljubljana
  • Kdaj?: 30. maj 2013, 20:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav