download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Severina s turnejo Dobrodošao v klub 2013 v Mariboru

Severinina pravljica v štirih dejanjih, ki je na tisoče oboževalcev do sedaj popeljala skozi temne in svetle trenutke človeške duše, bo letošnje leto spektakularno zaključila prav v mariborski dvorani Tabor.
Gre za turnejo, ki je v iztekajočem se letu podrla vse rekorde in izstrelila Severino daleč nad zvezde, ki so kdajkoli vladale našemu prostoru.
 
Umetniški vodja izjemne zgodbe je svetovno znani gledališki režiser Tomaž Pandur (Pandur Theaters), ki je k sodelovanju povabil številne izjemne ustvarjalce. Tudi pod plesne koreografije se podpisuje slovenski koreograf Anže Škrube z zasedbo Maestro, za izjemno kostumografijo je poskrbel Marko Mitanovski, ki sodeluje z največjimi svetovnimi zvezdami, v izvedbo sta vpeta filmski in video umetnik Dorijan Kalunžija in dramaturginja Livija Pandur.
 
Po razprodanih Stožicah, beograjski, zagrebški in skopski Areni, bo v Sloveniji le še mariborski Tabor 20. decembra gostil šov, ki se kosa z izvedbami največjih svetovnih zvezd. Severina ob tem dodaja: "Navdušena sem, da bom lahko našo veliko zgodbo ponovno delila s slovenskim občinstvom, ki me vedno znova očara. In predvsem me veseli, da je to Maribor, katerega energija mi je od nekdaj zelo pri srcu!"
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Severina
  • Kje?: Dvorana Tabor, Maribor
  • Kdaj?: 20. december 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav