download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Škofjeloška noč dobrodelno z Big foot mamo in Manouche

Škofjeloška noč dobrodelno z Big foot mamo in Manouche
Foto: Luka Kaše
V Društvu ljubiteljev glasbe prvič organizirajo Škofjeloško noč, ki se bo zgodila 7. septembra 2013 ob 18.00 v Škofji Loki. 
"Noči kot so Noč v bitnjah, Koprska noč, Ptujska noč in Kranjska noč so že dodobra uveljavljene prireditve v slovenskem prireditvenem prostoru. Menimo, da bi z leti lahko tudi Škofjeloška noč hitro postala tradicionalna in ena izmed najbolj prepoznavnih koncertnih prireditev na Gorenjskem in širom po Sloveniji."
 
Nastopale bodo lokalne glasbene skupine O.F., Fireflies, Eightbomb, pred glavnimi nastopajočimi - skupino Big foot mama pa nas bodo ogrevali Manouche.
 
Namen projekta Loška srca je zbiranje finančnih sredstev za socialno ogrožene otroke iz Škofje Loke. Povezali smo se z  Dnevnim centrom za otroke in mladostnike Škofja Loka, ki nam pri tem pomaga. Za Loška srca so že izdelane posebne skrinjice z logotipom, kjer se zbirajo sredstva. Skrinjice se bodo mesec dni pred dogodkom namestile po Škofjeloških trgovinah in lokalih.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Škofjeloški grad, Škofja Loka
  • Kdaj?: 7. september 2013, 18:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav