download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Skupina Momento se vrača na koncertne odre

Skupina Momento se vrača na koncertne odre
Foto: Rok Carl
Skupina Momento je svoj prvi koncert pred šestimi leti odigrala ravno v MC Krško, kamor se zdaj vračajo po krajši ustvarjalni pavzi. Od lanskega nastopa na Rock Otočcu so namreč snemali material za svojo novo, že drugo ploščo, ki izide predvidoma naslednjo pomlad. 
Tako nam bodo fantje skupine Momento v soboto, 2. novembra, odigrali široko paleto starih in novih skladb, od katerih sta dve pesmi že obkrožili Slovenijo. 
 
Novo upanje in Brezpotje, novi pesmi, ki bosta krasili prihajajočo ploščo, sta bili obe izbrani za popevko tedna na Valu 202, slednja, pa je doživela še pravo vseslovensko akustično promocijo. Fantje so pred kratkim s kitaro v roki obiskali mnoga slovenska mesta in tam kar v živo predstavili svojo najnovejšo skladbo Brezpotje. V teh dveh zanimivih in hkrati napornih dneh so posneli tudi veliko video materiala, iz katerega se obeta videospot, ki bo luč sveta ugledal v kratkem.
 
Posebna novost tokratnega koncerta v MC Krško je gost na klaviaturah, Peter Urek, ki je sodeloval tudi pri snemanju vseh skladb na omenjeni novi plošči.
 
Momento se torej vračajo na koncertne odre, začnejo v MC Krško, kmalu pa sledijo še Koper (Figa rock bar) ter Ljubljana (Orto Bar). 
 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Momento
  • Kje?: MC Krško
  • Kdaj?: 2. november 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav