download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Skupina Momento se vrača v Koper

Skupina Momento se vrača v Koper
foto: Rok Carl
Skupina Momento se je po krajši ustvarjalni pavzi vrnila na odre. Od lanskega nastopa na Rock Otočcu so namreč snemali material za svojo novo, že drugo ploščo, ki izide predvidoma naslednjo pomlad. Tako nam bodo fantje skupine Momento v soboto, 9. novembra, odigrali široko paleto starih in novih skladb, od katerih sta dve pesmi že obkrožili Slovenijo. 
Novo upanje in Brezpotje, novi pesmi, ki bosta krasili prihajajočo ploščo, sta bili obe izbrani za popevko tedna na Valu 202, slednja, pa je doživela še pravo vseslovensko akustično promocijo. Fantje so pred kratkim s kitaro v roki obiskali mnoga slovenska mesta in tam kar v živo predstavili svojo najnovejšo skladbo Brezpotje. V teh dveh zanimivih in hkrati napornih dneh so posneli tudi veliko video materiala, iz katerega se obeta videospot, ki bo luč sveta ugledal v kratkem.
 
Posebna novost prihajajočih koncertov je gost na klaviaturah, Peter Urek, ki je sodeloval tudi pri snemanju vseh skladb na omenjeni novi plošči.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Momento
  • Kje?: Figa Rock bar, Koper
  • Kdaj?: 9. november 2013, 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav