download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators v Ljubljani

V petek, 8. februarja 2013 se nam obeta praznik kulture rocka – v ljubljansko Halo Tivoli prihaja SLASH, velikan svetovne glasbene scene in prava rock ikona. V okviru velike svetovne turneje ob izidu drugega solo albuma »Apocalyptic Love« bo legendarni kitarist končno nastopil tudi v Sloveniji, s frontmanom Mylesom Kennedyjem (Alter Bridge) in The Conspirators. Z dve in pol urnim nastopom, nabitim s pristno rokersko energijo, karizmo in z glasbeno virtuoznostjo v igranju tako rokerskih klasik kot najboljših pesmi iz svojega bogatega repertoarja, vključno z največjimi hiti Guns N’Roses, je Slash s prijatelji med najbolj vročimi rock koncertnimi atrakcijami naslednjega leta! Vstopnice za ta vrhunski rock koncertni dogodek, ki bo pravi praznik rock kulture so v prodaji od srede, 28. 11. 2012 na vseh prodajnih mestih Eventima!
 
 
 
Slash je priznan kot eden najboljših kitaristov in avtorjev vse odkar je pred skoraj 30-imi leti z Guns N'Roses in neprekosljivimi hiti »Sweet Child O' Mine«, »November Rain«, »Paradise City«, »Nightrain«, »Welcome To The Jungle« in drugimi osvojil svet!
 
 
 
Že v času G N'R je deloval v različnih projektih, najbolj znan je Slash's Snakepit.
Globalni uspeh je požel s superskupino Velvet Revolver v drugi polovici prejšnjega desetletja in si s singlom »Slighter« prislužil nagrado Grammy.
 
 
 
Slash uživa veliko spoštovanje tudi med glasbenimi kolegi. Sodeloval in nastopal je z največjimi imeni popularne glasbe kot so Michael Jackson, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Ray Charles, Ozzy Osbourne, … in pustil unikatni pečat na ploščah drugih izvajalcev, tudi Rihanne.
 

V petek, 8. februarja 2013 se nam obeta praznik kulture rocka – v ljubljansko Halo Tivoli prihaja Slash, velikan svetovne glasbene scene in prava rock ikona. V okviru velike svetovne turneje ob izidu drugega solo albuma Apocalyptic Love bo legendarni kitarist končno nastopil tudi v Sloveniji, s frontmanom Mylesom Kennedyjem (Alter Bridge) in The Conspirators.

Z dve in pol urnim nastopom, nabitim s pristno rokersko energijo, karizmo in z glasbeno virtuoznostjo v igranju tako rokerskih klasik kot najboljših pesmi iz svojega bogatega repertoarja, vključno z največjimi hiti Guns N’Roses, je Slash s prijatelji med najbolj vročimi rock koncertnimi atrakcijami naslednjega leta! 

Slash je priznan kot eden najboljših kitaristov in avtorjev vse odkar je pred skoraj 30-imi leti z Guns N'Roses in neprekosljivimi hiti Sweet Child O' Mine, November Rain, Paradise City, Nightrain, Welcome To The Jungle in drugimi osvojil svet! 

Že v času G N'R je deloval v različnih projektih, najbolj znan je Slash's Snakepit. Globalni uspeh je požel s superskupino Velvet Revolver v drugi polovici prejšnjega desetletja in si s singlom Slighter prislužil nagrado Grammy.

Slash uživa veliko spoštovanje tudi med glasbenimi kolegi. Sodeloval in nastopal je z največjimi imeni popularne glasbe kot so Michael Jackson, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Ray Charles, Ozzy Osbourne, … in pustil unikatni pečat na ploščah drugih izvajalcev, tudi Rihanne.

Obiskovalce opozarjamo, da kupujejo vstopnice samo pri pooblaščenih prodajalcih, saj se je v zadnjem času pojavilo nekaj prodajalcev, ki ponujajo ponarejene vstopnice. Vstopnice bo organizator na vhodu preverjal in zavrnil vstop vsem obiskovalcem z neuradnimi vstopnicami.
 
Obiskovalce obveščamo, da jim bo v času 3 ure pred koncertom in 3 ure po koncertu Javno podjetje Ljubljanski potniški promet zagotovilo brezplačen prevoz z avtobusi. Brezplačen prevoz bo mogoč na vseh linijah LPP, ki vozijo v smeri Tivolija, Centra Stožice ali centra. Potniki ob vstopu na avtobus pokažejo vstopnico za prireditev, ki bo veljala tudi kot brezplačna avtobusna vozovnica. 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators
  • Kje?: Hala Tivoli, Ljubljana
  • Kdaj?: 8. februar 2012
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav