download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sloviti Dead by grace v Ljubljani

Z velikim zadovoljstvom obveščamo, da bo prvič doslej v Sloveniji nastopila slovita zasedba Dead Can Dance, natančneje 8. junija 2013, v edinem pravem ambientu zanje. Skupina, katere ime ne-posredno asociira na znamenite srednjeveške upodobitve motiva  mrtvaškega plesa, bo nastopila v okolju prekrasnih ljubljanskih Križank. Skupina Dead Can Dance se je odločila za svoj prvi nastop v Sloveniji ravno tudi zaradi omenjenega okolja, saj nastopajo predvsem na posebnih prizoriščih, od antičnih avditorijev, drugih staroveških prostorov, do sodobnih koncertnih dvoran.
Za skupino Dead Can Dance lahko brez pretiravanja rečemo, da spada med unikatne in neprekosljive glasbene skupine, ki s svojim glasbenim izrazom posegajo v tradicijo srednjeveške Evrope, Orienta, Bližnjega Vzhoda, etno in gotske glasbe, kot tudi v sodobni zvok.
Pravzaprav je glasba Dead Can Dance brezčasna in prosto potuje skozi čas in prostor. Skupina je ravno pred 30 leti podpisala pogodbo z založbo 4AD, pri kateri je samo dve leti kasneje izdala svojo prvo ploščo z naslovom »Dead Can Dance«.
Sloviti kultni avstralski duet čarobne, neprekosljive in sploh edinstvene Lise Gerrard in vrhunskega mističnega pevca in glasbenika Brendana Perryja bo z zasedbo Dead Can Dance tako prvič nastopil v Sloveniji v okviru turneje za zadnjo ploščo z naslovom “Anastasis”, ki so jo objavili po kar 16 letih, turneje, ki je s koncerti na vseh 4 kontinentih  največja,  najdaljša in najbolj uspešna v zgodovini skupine, saj so vsi koncerti po pravilu razprodani mesece vnaprej.
Z velikim zadovoljstvom obveščamo, da bo prvič doslej v Sloveniji nastopila slovita zasedba Dead Can Dance, natančneje 8. junija 2013, v edinem pravem ambientu zanje. Skupina, katere ime ne-posredno asociira na znamenite srednjeveške upodobitve motiva  mrtvaškega plesa, bo nastopila v okolju prekrasnih ljubljanskih Križank.
Skupina Dead Can Dance se je odločila za svoj prvi nastop v Sloveniji ravno tudi zaradi omenjenega okolja, saj nastopajo predvsem na posebnih prizoriščih, od antičnih avditorijev, drugih staroveških prostorov, do sodobnih koncertnih dvoran. 

Za skupino Dead Can Dance lahko brez pretiravanja rečemo, da spada med unikatne in neprekosljive glasbene skupine, ki s svojim glasbenim izrazom posegajo v tradicijo srednjeveške Evrope, Orienta, Bližnjega Vzhoda, etno in gotske glasbe, kot tudi v sodobni zvok. 

Pravzaprav je glasba Dead Can Dance brezčasna in prosto potuje skozi čas in prostor. Skupina je ravno pred 30 leti podpisala pogodbo z založbo 4AD, pri kateri je samo dve leti kasneje izdala svojo prvo ploščo z naslovom Dead Can Dance. 

Sloviti kultni avstralski duet čarobne, neprekosljive in sploh edinstvene Lise Gerrard in vrhunskega mističnega pevca in glasbenika Brendana Perryja bo z zasedbo Dead Can Dance tako prvič nastopil v Sloveniji v okviru turneje za zadnjo ploščo z naslovom Anastasis, ki so jo objavili po kar 16 letih, turneje, ki je s koncerti na vseh 4 kontinentih  največja,  najdaljša in najbolj uspešna v zgodovini skupine, saj so vsi koncerti po pravilu razprodani mesece vnaprej.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Dead can dance
  • Kje?: Križanke, Ljubljana
  • Kdaj?: 8. junij 2012, 20:30
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav