download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Street Explosion po dvanajstih letih zopet v Ljubljani

Festival urbane kulture Street Explosion se po dvanajstih letih ponovno vrača v Ljubljano! Street Explosion – Back to the Roots bo potekal v petek, 14. marca 2014 v ljubljanskem klubu Cvetličarna.
Organizator kultnega festivala je po dvanajstletni odsotnosti pripravil močan glasbeni program. Na festivalu Street Explosion se obeta obilica dobrih ritmov in hitrih besed: nastopili bodo največja zvezda ex-yu hip-hopa Edo Maajka, trnowski Prešeren Klemen Klemen, legenda in začetnik hip-hop scene na Hrvaškem General Woo, beograjski hip-hop zajebanti Bad Copy in hip-hop senzacija Kiša metaka iz Splita. Edu Maajki se bo na odru pridružil Frenkie, Klemen Klemen pripravlja show z live bandom, v živo se bodo s skladbo 'Bojkot' predstavili Doša, Laganee, Samo Boris, Brodii, Kosta in Mito. Glavno dogajanje bo potekalo na dveh odrih, v enem delu celo na treh! DJ-ji in DJ kolektivi Don't Make New People, Yugovinil, DJ Dado, DJ Borka, DJ Bakto, DJ Nazim & Bayo, DJ Ssf, DJ K pow in DJ Woody se bodo predstavili s svojimi seti, breakdancerji pripravljajo breakdance battle, scratcherji pa že ogrevajo prste! Ne zamudite pestrega hip-hop dogodka, ki bo potekal od večera pa vse do zgodnjih jutranjih ur v petek, 14. marca v Ljubljanski Cvetličarni! Vračamo se h koreninam; Street Explosion je nazaj!

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Cvetličarna, Ljubljana
  • Kdaj?: 14. marec 2014
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav