download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Sveži Gary Beck v Novi Gorici

Le še nekaj dni nas loči do prave poslastice za ljubitelje vrhunskih inventivnih elektronskih izlivov. Ko je ekipa Reload že jeseni objavila, da se bo v soboto 16. februarja v klubu Marco Polo v Novi Gorici ustavil Gary Beck, so se zapriseženim tehnoljubcem pocedile sline.

Gary je že nekaj časa vroč sveži obraz škotske tehno scene, več kot dostojen naslednik pionirjev, kot so Slam in Funk D'Void, ob tem, da je vrhunski producent z izdajami na založbah, kot so Saved, Soma, Electrix Deluxe in Drumcode, in nesporen mojster miksanja, pa se je uveljavil tudi kot vodja založbe BEK Audio, pri kateri izdajajo artisti, kot so Mr. G, Slam, Mark Broom in Speedy J. Ob koncu poletja je požel odlične odzive z avtorskim albumom Bring a Friend, ki dobro predstavlja njegovo glasbeno širino, v srca in ušesa ljubiteljev kvalitetne elektronske glasbe pa se je zapisal tudi z Essential Mixom na BBC Radio 1.

Ob glavnem gostu bo nastopilo še nekaj vročih domačih imen. Alex Cvetkov je pred izidom prvega singla z Mastersi, nastopil bo tudi Urban Jeram, ki je lani zmagal na mednarodnem natečaju Burn Residency in s tem dobil poletno rezidenco na Ibizi.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Marco Polo, Nova Gorica
  • Kdaj?: 16. februar 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav