download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Take off na prvi pomladni LocalCoolTuri

V petek, 22. 3., se bo ob 21. uri v celjskem klubu Local začela prva pomladna LocalCoolTura, ki bo ponovno gostila zasedbo Take Off. To bo že drugo gostovanje te priljubljene skupine iz Slovenskih Konjic v ciklu za mlade in obetavne zasedbe iz Celja in Slovenije, ki ga pripravljata Hiša kulture Celje in Local. 
V konjiški zasedbi, ki se je na slovenski rock sceni pojavila leta 2007, igrajo: Vita Kovše (klaviature, back vokal), Matic Pokorn (bas kitara, back vokal), Rene Podlesnik (bobni) in Alen Kovše (kitara, glavni vokal). Srednješolska zasedba se je v zadnjih letih precej uveljavila, ne le na lokalni odrih, ampak tudi širše po državi. Nastopili so že na kar nekaj festivalih po Sloveniji in so redni gostje najrazličnejših klubov po vsej državi. Njihov repertoar obsega številne priredbe preverjenih rock klasikov in tudi nekaj avtorskih komadov, med katerimi izstopa Don't give up, ki se je znašel tudi na nekaterih radijskih lestvicah.
 
Do konca maja se v Localu obetata še dva koncerta z zasedbami TCME (26. 4.) in 500m (18. 5.), poletni del koncertov v atriju Prothasijevega dvorca, kjer domuje ta znani celjski klub, pa bosta uvedla 4. mednarodni jazz festival DŽJEZZ 2013 in Battle of bands, kjer bodo tik pred začetkom poletnih počitnic nastopile 3 skupine po izboru občinstva.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: Take off
  • Kje?: Local, Celje
  • Kdaj?: 22. marec 2013, 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav