download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

The Bohemians se vračajo v Ljubljano

V soboto, 6. 12. 2013 ob 21.00 bo v Cvetličarni edinstvena priložnost, da podožitive skupino Queen z najboljšo tribute zasedbo iz Anglije - The Bohemians! Skupino smo pred tremi leti že videli v Cvetličarni in lahko rečemo, da so dejansko doživetje Queen! 
V trenutku, ko jih slišiš, te prevzamejo in popeljejo na neverjetno boemsko rapsodijo ob zvokih legendarnih uspešnic Queenov kot so Somebody to love, Bohemian Rhapsody, Radio Gaga, Don't stop me now, We are the Champions, One Vision, I Want It All, We Will Rock You in številnih drugih.

Še tiste, ki ne verjamejo, da bodo kdaj imeli priložnost v živo občutiti ritem in energijo legendarne skupine, The Bohemians prepričajo v nasprotno. Brian May, kitarist originalne zasedbe, je po njihovem koncertu pristopil do njih in rekel: "Hvala, fantje, brilijantno!" Roger Taylor, bobnar originalne skupine, in Jim Jenkins, avtor biografije skupine Queen, pa sta mnenja, da je njihova imitacija tako odlična, da je včasih že strašljivo. V Cvetličarno prihajajo v letu, ko se slavi 40. obletnica izida prve in istoimene plošče skupine Queen. 
 
Vokalist Rob Comber s svojo osebnostjo in svojimi odrskimi norčijami vrhunsko pooseblja legendo Freddieja Mercuryja, kitarist Christopher Gregory se z unikatom Red Special trudi čim bolj približati edinstvenemu in neponovljivemu stilu Briana Maya, bobnar Wayne Bourne in basist Kevin Goodwin pa skrbita za nezamenljivo ritem sekcijo.
 
Njihov energičen dvourni nastop s popolnim light-showom, odrsko sceno in pirotehniko jim je prislužil naziv najbolj pristne Queen Tribute zasedbe.
 

Dodatne informacije

  • Kdo?: The Bohemians
  • Kje?: Cvetličarna, Ljubljana
  • Kdaj?: 6. december 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav