download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

The Hoax Program in Border Bastard na Mostovni

V okviru 10. obletnice delovanja Kulturnega centra Mostovna v Novi Gorici klub 13. Brat v sodelovanju z JZA Crew v četrtek, 21.03.2013, prireja koncert skupin The Hoax Program in Border Bastard. 
Zasedbo The Hoax Program iz Ajdovščine sestavljajo člani, prekaljeni na področju domače glasne in kritično zaverovane glasbe, ki so delovali v zasedbah Low Punch, Iamdisease, Real Life Version in Elodea. Za uradni začetek delovanja skupine The Hoax Program štejemo leto 2007, ko so se odločili nadaljevati z glasbenim ustvarjanjem prav tam, kjer se je končala zgodba njihove prejšnje zasedbe Low Punch. Pred dobrim letom so za Založbo Radio Študent izdali drugi album z naslovom II.
 
Border Bastard je zamejski trio, ki preigrava surovi rock'n'roll, se giblje od občasnih počasnejših in težjih riffov pa vse do agresivnosti in hitrosti starega punka. Sami pravijo, da igrajo deathpunk, kar več kot ustreza njihovim nastopom v živo, ki so nabiti z energijo in intenzivnostjo kitarske distorzije ter bobnarskih norosti. Rock'n'roll z jajci!

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Mostovna, Nova Gorica
  • Kdaj?: 21. marec 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav