download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

The Shapeshifters v ljubljanskem Cirkusu

Simon Marlin in Max Reich sodita med največje mojstre klasičnega house zvoka, ki se v njuni ustvarjalni zgodbi neizogibno povezuje z ikonami, kot so Defected, Pacha, Ministry of Sound, Frankie Knuckles ... pa tudi z vodenjem lastne glasbene etikete in radijske oddaje Nocturnal Groove, ki ji lahko v Sloveniji prisluhnete na Radiu Salomon. 
Ljubljenca toplih vokalov in pozitivnih plesnih vibracij željnih tetk-petk, sta desetletnico skupnega ustvarjanja pred kratkm proslavila z izidom dvojne plošče Analogue To Digital ... And Back Again. Na njej sta v sveže plesne čeveljce obula hite, kot so Lola's Theme, Back to Basic, Incredible, Helter Skelter, Sensitivity, The Ones You Love, She Freaks in Waiting for You, dodala šopek remiksov za glasbenike, kot so Little Boots, Moby, Candy Station, Empire of the Sun ... vse skupaj pa so s svojim zvezdnim prahom posuli še njuni prijatelji Laidback Luke, Shermanology, Frankie Knuckles, Nic Fanciulli in Full Intention. V tem slogu bo izzvenelo tudi praznično gostovanje v klubu Cirkus, ki ga bo vodil Simon.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: The shapeshifters
  • Kje?: Cirkus, Ljubljana
  • Kdaj?: 1. november 2013, 22:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav