download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tide v Orto baru že ta petek

Po uspešnem nastopu v Hali Tivoli pred Slash-em so rokerji napovedali nastop za petek, 15.marec v ljubljanskem Orto baru. Tide so nedavno nastopali kot predskupina Slash-u in upravičili pričakovanja ter v polurnem energično rokerskem nastopu izkoristili priložnost. V vlogi predskupine Slash-a in njegove spremljajoče skupine, vrhunske rock atrakcije iz ZDA, so se odlično odrezali in poželi glasno odobravanje do zadnjega kotička napolnjene dvorane Hale Tivoli.

Objubili so, da bodo za najzvestejše pristaše koncert v daljši izvedbi kmalu ponovili v enem izmed ljubljanskih klubov. Tokrat so se odločili za Orto bar, kjer so tudi v preteklosti imeli odlične nastope. Priložnost za predskupino so tokrat zaupali talentiranim rokerjem Freeway Machine.

Tide še vedno predstavljajo svojo četrto, še aktualno rokersko izdajo No.4, ki so jo uredniki nacionalnega srbskega radia Beograd 202 uvrstili med najboljše albume leta v regiji (album je izšel oktobra 2012). Prvi single z albuma je bil angažiran in revolucionaren Riot Act. Na radijskih postajah pa se predvaja aktualni drugi single Believe.

Fantje so dobili na koncertu v Hali Tivoli potrdilo, da so na pravi poti in da lahko domači in tuji javnosti ponudijo kvaliteten in ubran rokerski nastop. Za Orto bar so tako napovedali udarno reprizo v daljši izvedbi, glasen in pravi rokerski nastop. Koncert v Orto baru se bo s predskupino Freeway Machine pričel malo po 21.uri.

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Različni izvajalci
  • Kje?: Orto bar
  • Kdaj?: 15. marec 2013, 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav