download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tinkara Kovač s koncertom v Orto baru

Tinkara Kovač s koncertom v Orto baru
Foto: Matej Mljač
Tinkara Kovač bo ta petek nastopila v ljubljanskem Orto baru in poskrbela za vse ljubitelje rocka na svoj način - vajeni smo, da Tinkarini koncerti vedno požanjejo navdušenje publike. Mars in Venera, Slepa sreča, Veter z juga, Sonce v očeh, Braz laži zagotovo ne bodo manjkali v repertoarju, pa tudi z albuma Rastemo, ki je Tinkarin zadnji album, bodo zaigrali nekaj skladb, ki so jim pri srcu. 
Letošnje leto je bilo za Tinkaro ponovno glasbeno obarvano, najbolj posebno doživetje pa je bila zagotovo zmaga na letošnjem Festivalu melodij morja in sonca s skladbo Mars in Venera. Od tu naprej se tudi nadaljuje ustvarjanje novih skladb za novo zgodbo, novi album. "Sem v studiu in pripravljam novi single, ki bo predvidoma do konca tega leta zunaj, mogoče v Ortu predpremierno presenetimo z njim," pravi Tinkara.
 
"Prednost klubskih koncertov, kot bo petkov, je v pristnosti in toplini in posebni vezi, ki se vzpostavi med publiko in izvajalci. Z veseljem se tudi tokrat vračam na ta oder, ki mi je vedno prinašal same lepe koncerte in dogodke, pod ali na odru. Premalo je takih v Sloveniji... Pravzaprav bi moral vsak kraj imeti en svoj Orto. Komaj čakam, da se vidimo in da se spet začaramo v vrtinec rockovske in pozitivne energije!"

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Tinkara Kovač
  • Kje?: Orto bar, Ljubljana
  • Kdaj?: 29. november 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav