download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Tony Cetinski na božično-novoletnem koncertu v Cvetličarni

Tony Cetinski bo nastopil na velikem božično.novoletnem koncert ljubljanskega kluba Cvetličarna v sredo, 18. decembra 2013 ob 21.00! Ta vrhunski hrvaški pop in crossover pevec se bo predstavil s svojimi najboljšimi skladbami, ki so nastale v njegovi dolgoletni glasbeni karieri, v kateri je poleg številnih posnetih plošč in še več uspešnicah, sodeloval tudi z mnogimi priznanimi hrvaškimi in svetovnimi glasbenimi zvezdami, kot so tenorist Jose Carreras, Placido Domingo, Montserrat Caballe, pop ikona Michael Bolton in še z mnogimi drugimi, v Sloveniji pa je poleg mnogih koncertnih nastopov navdušil tudi s sodelovanjem s Slovenskim filharmoničnim orkestrom z nastopi v Cankarjevem domu in v Arboretumu Volčji potok. 

Zagotovo pa sta bila nepozabna tudi njegova koncerta v Mariboru in Ljubljani v sklopu Furia Tour leta 2008 z neverjetno koncertno produkcijo in 100 sodelujočimi na odru. Tony, ki je sodeloval z enim največjih tenoristov Josejem Carrerasom, in s pop ikono Michaelom Boltonom, s katerim je nastopil tudi v Albert Royal Hall v Londonu, se ponaša s številnimi prestižnimi nagradami porin!

Jose Carreras, s katerim sta posnela skladbo Dolce Suoni pravi o Tonyju sledeče: "Tony ima lep glas, posebno barvo tega. Ima tipičen italijanski, lirski zvok. Zelo je nadarjen, njegov glas je sijajen inštrument…". Poleg novih skladb s plošče Opet si pobijedila (2012), bo Tony Cetinski na tem klubskem koncertu predstavil tudi številne starejše uspešnice. 

Video

Dodatne informacije

  • Kdo?: Tony Cetinski
  • Kje?: Cvetličarna, Ljubljana
  • Kdaj?: 18. december 2013, 21:00
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav