download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Torul s promocijo plošče Tonight We Dream Fiercely v Ljubljani

Slovenska glasbena skupina Torul je po pestrem lanskem letu končala čisto nov album Tonight We Dream Fiercely, ki za evropski trg izzide 5. aprila pri nemški založbi Infacted Recordings, 9. aprila pa še v ZDA pri neodvisni ameriški založbi Metropolis.

Lani so Torul odlično kotirali na alternativnih lestvicah, saj sta se oba singla iz prejšnjega albuma In Whole znašla med najvišjimi mesti na lestvicah DAC (nemška alternativna lestvica), EAC (evropska alternativna lestvica), GEWC in DAT20, v Nemčiji pa so dobili tudi uradna priznanja novinec leta in priporočamo.

Mednarodno občinstvo jih je dobro sprejelo, kar so pokazale tudi številne pozitivne kritike, zadnji single Glow se je med drugim celo zavihtel na prvo mesto DAC lestvice. Na krilih uspehov v tujini je nastal nov album, s katerim se bodo prvič predstavili tudi občinstvu Gala hale, tako s svojim najnovejšim materialom kot z izborom uspešnic iz prejšnjih albumov. Sledi izdatna electro/electroclash zabava z gostujočimi DJ-i.

Dodatne informacije

  • Kdo?: Torul
  • Kje?: Gala Hala, Ljubljana
  • Kdaj?: 22. marec 2013
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav